2011. január 11., kedd

Zöldséggel sült hús

A recept innen származik. Kicsit módosítottam rajta az ízlésünk, meg az szerint, hogy mi volt itthon. Adagokra osztani nem volt időm, mert már mindeki éhes volt, ezert ismét egyben fotóztam le.


Hozzávalók:
  • személyenként 1-2 szelet fehér karaj
  • paprika
  • paradicsom
  • hagyma
  • szeletelt bacon
  • zöld olajbogyó
  • sajt
A húst elősütöttem magas lángon, pár perc alatt. Egy hőálló tálba sorakoztattam a szeleteket,  majd mindenik szeletre tettem vékonyra vágott paradicsomot, rá hagymát és paprikat(szintén vékonyra karikázva), az egészet beborítottam egy szelet baconnel és sajtot reszletem rá.

A forró sütőbe toltam és 200C-on 35 percet sütöttem. Krumplipürét kínáltam melléje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése